Lise Öğrencilerinin Akademik Başarısını Etkileyen Faktörler

Tarih:  -

LİSE ÖĞRENCİLERİNİN AKADEMİK BAŞARISI VE AİLE - LİSE ÖĞRENCİLERİNİN AKADEMİK BAŞARISINI ETKİLEYEN FAKTÖRLER

Lise öğrencilerinin okul başarısında ana baba ve öğretmen olarak nasıl bir etkiniz olduğunu öğrenmek ister misiniz?

TED Üniversitesinin yürütücülüğündeki üç yıllık boylamsal bir araştırmanın ilk verilerini paylaşmak üzere siz öğretmenlerimizi ve velilerimizi TEDÜ’ye davet ediyoruz.

“Farklı kaynaklar, farklı yörüngeler: Üniversiteye giriş başarısında ergene, aileye ve sınıf ortamına ait özelliklerin boylamsal olarak incelenmesi” başlıklı bu proje, Ankara’da 23 devlet okulunda 10. Sınıfa başlayan 4000’den daha fazla sayıda ergenle ve onlardan 1200’ünün anneleriyle yürütülmekte olan 3 yıllık bir çalışmadır.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TARİH ve SAAT:

Öğretmenler İçin: 24 Şubat 2018 Cumartesi / 13.30 - 16.30

(Lise Öğrencilerinin Akademik Başarısını Etkileyen Faktörler)

Veliler İçin:25 Şubat 2018 Pazar / 10.30 - 12.30

(Lise Öğrencilerinin Akademik Başarısı ve Aile)

YER: TED ÜNİVERSİTESİ